Χαιρετισμός

Αγαπητοί μας πελάτες,

Εκ μέρους της ομάδας του SIOPIS.GR θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο νέο και αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μας. Το SIOPIS.GR κλείνει 10 χρόνια παρουσίας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια να υποστηρίζουμε με συνέπεια και αμεσότητα τις ανάγκες σας, καλύπτοντας όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο με τα προϊόντα μας.

Η επιχείρηση μας επενδύει συνεχώς στο ραγδαίο και εξελισσόμενο τεχνολογικό περιβάλλον δημιουργώντας υποδομές με γνώμονα την παροχή έγκυρων και αναλυτικών πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα της. Από το 1991 μέχρι σήμερα, έχουμε καταφέρει να διαθέτουμε πάνω από 5.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, υψηλή εμπειρία σε εγκαταστάσεις υδραυλικών/θέρμανσης και ανακαινίσεων μπάνιου και κουζίνας.

Λόγω της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, η επιχείρηση μας φροντίζει να διατηρεί σε προσιτά επίπεδα τη τιμολογιακή της πολιτική. Για το λόγο αυτό και έχοντας πλήρη επίγνωση των δύσκολων αυτών καιρών, προκειμένου να διευκολύνουμε εσάς και τις αγορές σας έχουμε δημιουργήσει μέχρι και 12 άτοκες δόσεις.

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετούμε και να βρίσκουμε την καλύτερη λύση για εσάς. Επενδύουμε σε μια ισχυρή σχέση μαζί σας θέτοντας ως κύριο στόχο και επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών μας.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

 

Με εκτίμηση,

Στυλιανός Σιώπης
Διευθυντής Καταστήματος